Koiratori.com - Suomen vilkkain koirailmoitus-sivusto. Mediatiedot.

SIIRRÄ TÄMÄ ILMOITUS ETUSIVULLE

MYYDääN labradorinnoutaja pentu uros
(Täysikasvuisena: keskikoko)

Ilmoitus numero 120003 jätetty 04.07.2024
Tätä ilmoitusta on katsottu nyt 14035 kertaa.

MYYDääN labradorinnoutaja www.koiratori.com-ilmoitus Kennelissa Perfect Sweet Dream on varausten vailla mustat urospennut ja yksi narttupentu, synt. 8.6.24 ja valmis muutamaan alkaen 2.8.24. Molemmat vanhemmat ovat hyväluonteiset palkittut näyttelykoirat ja myös virallisesti terveystarkastettu (HD: A/A, ED: 0/0, silmätutkimus puhdas, geenisairausten testit puhtaat). Pennut on sirutettu ja rokotettu (ensimmäinen rokotus tehdy), useita kertoja madotettu kun valmiina muutamaan uusin koteihin. Mukana Viron kennelliiton rekisteritodistus (export pedigree), EU passi, kirjalliset sopimukset, pentuohjeet Suomeksi ja iso pentupaketti. Ole hyvä ja kirjoita myös itsestäsi ja kokemuksistasi (jos niitä on) koirien kanssa; mikä toiset eläimet ovat kotona ja minkälaiset on suunnitelmat pennun kanssa. Lisäkuvia ja videoita kotisivulla.

Kennelissa Perfect Sweet Dream on varausten vailla mustat urospennut ja yksi narttupentu, synt. 8.6.24 ja valmis muutamaan alkaen 2.8.24. Molemmat vanhemmat ovat hyväluonteiset palkittut näyttelykoirat ja myös virallisesti terveystarkastettu (HD: A/A, ED: 0/0, silmätutkimus puhdas, geenisairausten testit puhtaat). Pennut on sirutettu ja rokotettu (ensimmäinen rokotus tehdy), useita kertoja madotettu kun valmiina muutamaan uusin koteihin. Mukana Viron kennelliiton rekisteritodistus (export pedigree), EU passi, kirjalliset sopimukset, pentuohjeet Suomeksi ja iso pentupaketti. Ole hyvä ja kirjoita myös itsestäsi ja kokemuksistasi (jos niitä on) koirien kanssa; mikä toiset eläimet ovat kotona ja minkälaiset on suunnitelmat pennun kanssa. Lisäkuvia ja videoita kotisivulla.

Hinta: 1400
Paikkakunta: Viro

Ilmoittaja: Gredi Pikani
Puhelin: +3725527000
Lähetä sähköpostia ilmoittajalle.
Kotisivut: www.facebook.com/perfectsweetdream


Valitse kuinka kauan haluat ilmoituksen olevan www.koiratori.com etusivulla.
Maksa joko tili/pankkisiirtona tai luottokortilla.

Maksa tili/pankkisiirtona tästä:

7 vrk = 7,00 €
Perus.

Valitse tästä!

15 vrk = 14,00 €
Säästä 7 %

Valitse tästä!

30 vrk = 25,00 €
Säästä 17 %

Valitse tästä!

Muu aika 1 €/vrk.
Custom.

Valitse tästä!

Jos maksat tilisiirtona niin valitse haluttu kesto klikkaamalla yllä olevia vaihtoehtoja.
Saat maksutiedot, jolla voit maksaa ilmoitusmaksun.

Maksa luottokortilla tästä:

Maksa luottokortilla, Visa, Mastercard ym
Ilmoituksen kesto

Huom! Et tarvitse PayPal-tiliä,
valitse seuraavalta sivulta
"Don't have a PayPal account".
[apua]

Maksun jälkeen ilmoitus muuttuu varmistetuksi etusivuilmoitukseksi, joka pysyy etusivulla maksetun ajan.
Maksetun ajan jälkeen ilmoitus muuttuu takaisin normaaliksi, maksuttomaksi ilmoitukseksi.

Koiratori.com-etusivu | Koiratori.com-mediatiedot


Koiratori.com ylläpitäjä ei vastaa ilmoitusten poisjäännin aiheuttamasta vahingosta. Koiratori.com ylläpitäjä ei vastaa ilmoitusten sisällöstä tai sisällön oikeellisuudesta.
Koiratori.com pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin ilman eri ilmoitusta, hinnanmuutokset astuvat voimaan heti ja koskevat kaikkia ilmoituksia, joita ei ole käsitelty ennen muutosta.
Maksuja ei voi jälkikäteen perua eikä maksuja hyvitetä. Jos esimerkiksi etusivuilmoituksen maksun yhteydessä ilmoitetaan väärä ilmoitusnumero ei Koiratori.com ole velvollinen hyvittämään virhettä tai huomioimaan virhettä.